Propozycja na smakowity i pożywny krem z suszonych kurek z pewnością ucieszy podniebienia wszystkich smakoszy grzybów. Krem można podawać z ulubionymi dodatkami lub serwować jako dodatek do gołąbków, mięs lub pierożków.
2016-04-08
Krem z suszonych kurek
2016-04-06
Kakaowe muffinki na maślance
Propozycja na smakowite oraz niezwykle delikatne babeczki kakaowe na maślance, które umilą nam czas z popołudniową kawą, a także będą świetną energetyczną przekąską. Babeczki są proste i błyskawiczne w przygotowaniu. Błyskawicznie też znikają ;)
2016-04-05
Pulpeciki w pikantnym sosie koperkowym
Uwielbiam pulpeciki skąpane w śmietanowym sosie koperkowym. Tym razem postanowiłam połączyć dwa rodzaje mięsa i odmienić odrobinę klasyczny sos dodając mu pikanterii. Pulpeciki są delikatne, soczyste, a wyrazisty sos dodatkowo rozpieszcza kubki smakowe.
2016-04-04
Mielone z indyka z chrzanem i grzybkami
Dzisiejsza propozycja to smakowite i aromatyczne kotleciki z piersi indyka z dodatkiem chrzanu i suszonych grzybków. Kotleciki są bardzo pożywne, soczyste i delikatne. Smacznie polecam :)
2016-04-02
Coleslaw z włoskiej kapusty
Coleslaw to jedna z moich ulubionych surówek, która doskonale podkreśla smak obiadu. Uwielbiam ją także jako samodzielną przekąskę lub dodatek to domowych fast foodów ;) Tym razem zapraszam na coleslaw przygotowany z kapusty włoskiej, z dodatkiem natki pietruszki oraz domowego sosu na bazie kremowego majonezu.
2016-03-31
Pierogi ruskie z ciasta bazyliowego
Dziś zapraszam na odmienioną, ale bardzo smakowitą i aromatyczną, trochę włoską wersję ruskich pierogów. Ciasto przygotowane jest z dodatkiem świeżej bazylii, a delikatności dodaje mu odrobina mleka. Smak farszu podkreślają zioła prowansalskie. Pierożki polane masełkiem smakują wybornie! Smacznie polecam :)
Subskrybuj:
Posty (Atom)